MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Korona Handball Kielce z brązem Mistrzostw Polski Juniorek Młodszych! [WIDEO]

Korona Handball Kielce z brązem Mistrzostw Polski Juniorek Młodszych! [WIDEO]

Pięknym koncertem uczcili w Chmielnie Dzień Matki

Pięknym koncertem uczcili w Chmielnie Dzień Matki

Polecamy

Puchar Tymbarku: SMS Junior rządzi, choć w drużynie miał wielu młodszych piłkarzy

Puchar Tymbarku: SMS Junior rządzi, choć w drużynie miał wielu młodszych piłkarzy

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Napój dla ochrony zębów. Pij albo stosuj w nietypowy sposób

Napój dla ochrony zębów. Pij albo stosuj w nietypowy sposób