Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

XVI Dolnośląski Festiwal Zupy w Jedlinie-Zdroju za nami (WYNIKI)

Paweł Gołębiowski
Paweł Gołębiowski
XVI Dolnośląski Festiwal Zupy w Jedlinie-Zdroju za nami (WYNIKI).

XVI Dolnośląski Festiwal Zupy w Jedlinie-Zdroju za nami. W konkursie na najlepszą zupę udział wzięło 15 zup. Poziom był bardzo wyrównany. Po prostu wszystkie były pyszne. Wyróżniała się jednak „Kamieniarska polewka z czerwonej fasoli i krwistej kiszki”. Ona zyskała najwięcej głosów jury i zwyciężyła w kategorii uczestników instytucjonalnych. Wśród uczestników indywidualnych najwięcej punktów przyznano „Szczawiowej" przygotowanej przez Radosławę Stramel-Świteńką.

Uczestnicy indywidualni:
1. Radosława Stramel-Świteńka - „Szczawiowa”
2. Patrycja i Robert Kubiak - „Warzywno-mięsna zupa z chili”
3. Alina Sikorska - „Wegetariański krem paprykowo-pomidorowy”

Uczestnicy instytucjonalni:
1. Firma Gastronomiczno – Hotelarsko – Handlowo – Usługowa „Stragona”S.C.
„Kamieniarska polewka z czerwonej fasoli i krwistej kiszki”
2. Zespół Pałacowo-Hotelowy Jedlinka
„Jedliński przysmak serowy”
3. Restauracja „Polskie smaki”
„Wykwintna”

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na walbrzych.naszemiasto.pl Nasze Miasto